Wyszukiwanie: Znaleziono: 16 wyników .
Rok wydania: 2011.
Zarządzanie jakością , Żywność , Podręczniki akademickie
Rok wydania: 2011.
Żywność , Podręczniki akademickie
Rok wydania: 2008.
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie. , Zarządzanie jakością , Przemysł przetwórczo-spożywczy organizacja i zarządzanie , Przemysł spożywczy trendy , Bezpieczeństwo żywności , Jakość żywności , Kompleksowe zarządzanie jakością , Technologia żywności organizacja i zarządzanie , Technologia żywności prawo , Podręcznik
Rok wydania: 2004.
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie. , Zarządzanie jakością , Podręcznik
Rok wydania: 2011.
Żywność jakość zarządzanie. , Podręczniki akademickie
Rok wydania: 2003.
Bezpieczeństwo żywności , Przemysł rolno-spożywczy , Systemy informatyczne stosowanie przemysł. , Żywność jakość zarządzanie. , Podręczniki akademickie
Rok wydania: 2009.
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy. , Przemysł rolno-spożywczy , Jakość produktu
Rok wydania: 2005.
GHP/GMP , HACCP , Zarządzanie jakością , Żywność jakość , Podręczniki akademickie
Rok wydania: 2005.
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) , GHP/GMP (standard) , Jakość żywności , Zarządzanie jakością , Żywność , Przemysł spożywczy , Kontrola jakości , Kompleksowe zarządzanie jakością , Podręczniki akademickie , Podręczniki [Typ publikacji]
Rok wydania: 2016.
Zarządzanie jakością , Żywność towaroznawstwo , Żywność jakość zarządzanie , Podręczniki